Advertisement
Advertisement

NEWSLETTER


   

NEW GIGS

NICK CAVE AND BAD SEEDS

24.10 TORWAR
– WARSZAWA


THE DILLINGER ESCAPE PLAN

10.08 KWADRAT
– KRAKÓW


RAY WILLSON

9.09.CK ZAMEK
– POZNAN

10.09. ZAKLETE REWIRY
– WROCŁAW


NICK CAVE AND BAD SEEDS

24.10 TORWAR
– WARSZAWA


THE DILLINGER ESCAPE PLAN

10.08 KWADRAT
– KRAKÓW


RAY WILLSON

9.09.CK ZAMEK
– POZNAN

10.09. ZAKLETE REWIRY
– WROCŁAW


PARTY/EVENTS/FESTS

 

SUPPORTS

PARTNERS


FESTIVALS PROMO


 

PROMO


 
 
 
 
  
Wrzesień 2017
ND PN WT SD CZ PT SB
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Kalendarz szczegolowy
DON DIABLO PDF Drukuj Email
Don Diablo - to holenderski DJ, producent muzyczny, wokalista i autor tekstów elektronicznej muzyki tanecznej. Znany jest ze swojego eklektycznego stylu produkcji i w większości swoich piosenek. Był na 15. miejscu listy Top 100 DJs - 2016 utworzonej przez DJ Magazine. W 2016 roku był także na miejscu pierwszym Future House Artist of the Year on Beatport in 2016. W 2017 roku Don Diablo kontynuował ostatnią część swojej trasy, a także wydał swój album Past.Present.Future, kompilację wydanych wcześniej utworów. Globalny program koncertowy obejmuje takie festiwale jak: Tomorrowland, EDC, Creamfields, Mysteryland, Lollapolooza i Ultra Music Festival, i wyprzedając swoje Headline Artist show w UK, US i europejskich rynkach. Linia produktów Don's self-made sprzedaje się w ciągu kilku godzin po jego uzupełnieniu. 17 marca Don Diablo rozpoczął nową współpracę z MARNIK i Galantis' piosenkarzem - Reece Bullimore.

Skład zespołu:

Don Pepijn Schipper - DJ, producent muzyczny


Dyskografia:

M8 Worldwide Volume Nine - Storming (2002)
2 Faced (2004)
Sellout Sessions 01 (2005)
Sellout Sessions 02 (2008)
Life Is a Festival (2008)
Sellout Sessions 3 (2009)
Drive-By Disco[b] (2009)
Past.Present.Future (2017)


Tour:

19,05,2017 Nuits Electro Festival Tours, FR
26,05,2017 Progresja Warszawa, PL
27,05.2017 Atrium Reims Cedex, FR
28,05,2017 Steel Yard London, UK
3,06,2017 Flying Dutch Holland, NL
11,06,2017 Ultra Singapore Singapore, SG
15,06,2017 Opium Atlanta, GA
16,06,2017 EDC Las Vegas Las Vegas, NV
17,06,2017 Stereo Live Dallas Dallas, TX
19,06,2017 Belsonic Belfast, IR
24,06,2017 Aria Complex Malta, EU
8,07,2017 Alfa Future People Nizhniy Novgorod, RU
14,07,2017 Air Beat One Festival Neustadt-Glewe, DE
21,07,2017 Parookaville Festival Weeze, DE
22,07,2017 Tomorrowland Festival Boom, BY
23,07,2017 Lollapalooza France Paris, FR
27,07,2017 Papaya Novalja, CR
29,07,2017 Tomorrowland Festival Boom, BY
3,08,2017 Weekend Baltics Parnu, Estonia
4,08,2017 Weekend Festival Helsinki, Finland
4,08,2017 Untold festival Cluj-Napoca, Romania
5,08,2017 Summer Sound Rochefort, FR
12,08,2017 Dreambeach Villaricos, SP
19,08,2017 Springinsfeld Festival Cologne, DE
19,08,2017 V Festival Chelmsford, UK
20,08,2017 V Festival Stafford, UK
26,08,2017 New Horizon Festival Nurburg, DE
26,08,2017 SW4 London, UK
27,08,2017 Creamfields Daresbury, UK
1,09,2017 Electric Zoo New York, NY




 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »

PARTY/EVENTS/FESTS

 

SZUKAJ

NEW CD/LP!





 

FACEBOOK & TWITTER

   

PROMO


 
 
 

PROMO



PROMO