Advertisement
Advertisement

NEWSLETTER


   

NEW GIGS

NICK CAVE AND BAD SEEDS

24.10 TORWAR
– WARSZAWA


THE DILLINGER ESCAPE PLAN

10.08 KWADRAT
– KRAKÓW


RAY WILLSON

9.09.CK ZAMEK
– POZNAN

10.09. ZAKLETE REWIRY
– WROCŁAW


NICK CAVE AND BAD SEEDS

24.10 TORWAR
– WARSZAWA


THE DILLINGER ESCAPE PLAN

10.08 KWADRAT
– KRAKÓW


RAY WILLSON

9.09.CK ZAMEK
– POZNAN

10.09. ZAKLETE REWIRY
– WROCŁAW


PARTY/EVENTS/FESTS

 

SUPPORTS

PARTNERS


FESTIVALS PROMO


 

PROMO


 
 
 
  
Wrzesień 2017
ND PN WT SD CZ PT SB
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Kalendarz szczegolowy
SOLUMUN PDF Drukuj Email

Solomun - jedna z najbardziej charyzmatycznych i najważniejszych postaci w świecie tanecznej elektroniki - DJ, producent i właściciel wytwórni, który ma ogromny wpływ na dzisiejsze brzmienie muzyki house. Jego label to oczywiście Diynamic Music, pod którego szyldem wydają m.in. tacy artyści, jak David August, Kollektiv Turmstrasse, Adriatique czy H.O.S.H. Co więcej, jego autorskie produkcje, remiksy i występy na żywo cieszą się ogromną popularnością na całym świecie. Tylko w ubiegłym roku zdobył pierwsze miejsce w kategorii deep house w głosowaniu użytkowników największego sklepu z muzyką elektroniczną, Beatport.com, był piąty na liście najlepszych DJ-ów świata wg czytelników Residentadvisor.net, a jego remiks utworu Whilk & Misky był drugim najczęściej "shazamowanym" kawałkiem na Ibizie.


Członkowie zespołu:

Mladen Solomun - DJ, producent

Dyskografia:

2005 Galaxy Empire – Mudra Records
2005 Jackpot – Schanzen Rec. – CD Compilation
2005 Frei – Schanzen Rec. – CD Compilation
2006 Do It Yourself EP – Diynamic Music
2006 Nachrichten EP – Diynamic Music
2006 Oelkersallee EP – Diynamic Music
2006 Solomun EP – Diynamic Music
2007 Feuer und Eis EP – Diynamic Music
2007 Hooked / Jungle River Cruise – liebe*detail
2007 Koboldmaki – Sonar Kollektiv
2007 Meerkats – Sonar Kollektiv
2007 Mischwaren EP – Diynamic Music
2007 Sambada EP – Dessous Recordings
2007 Second Kiss in Winter / Four Seasons EP – Diynamic Music
2008 Deadman/Beauty and the Beast – Four:Twenty
2008 Ghostdog / Trilogy EP – Diynamic Music
2008 Flying Pics EP – Diynamic Music
2008 Beauty and the Beast / Dead Man – Four:Twenty
2008 Black Rose / Trickski Remix – Sonar Kollektiv
2008 Woodstep EP – Dessous
2008 International Hustle EP – Four:Twenty
2008 Argy and Solomun – Focus On – Poker Flat
2008 Midnight Call EP – Compost black
2008 Federgewicht EP – Diynamic Music
2009 Carnivale / Factory – Phil e
2009 Dance Baby – Diynamic Music
2010 Sisi EP - Leena Music
2011 Daddy's Jam – Rebellion
2011 Love Recycled EP – 2DIY4
2011 Zappzerapp EP – Diynamic Music
2011 Challenge Everyday EP – Diynamic Music
2011 Something We All Adore EP – Supernature
2012 Living On – from: 5 years Diynamic Charity Compilation – Diynamic Music
2012 Kackvogel – Watergate Records
2013 Bootcamp - Diynamic Music
2014 Samson - Diynamic Music
2014 Friends – 2DIY4


Tour:
29,04,2017 Watergate, Berlin
01,05,2017 Park Ha yarkon, Tel Aviv
05,05,2017 Solar Easter, Sofia
06,05,2017 Diynamic Showcase, Bucharest
12,05,2017 Blue Marlin, Dubai
13,05,2017 Bus Station, Beirut
14,05,2017 Kafes, Istanbul
19,05,2017 Gotha Club, Cannes
20,05,2017 La Clairere, Paris
25,05,2017 Ego Air, Hamburg
26,05,2017 Diynamic Festival, Amsterdam
27,05,2017 Diynamic Stage/ We Are Fstvl, Upminister
28,05,2017 Cocoon Stage / We Are Fstvl, Upminister
28,05,2017 Solomun +1 Opening / Pacha, Ibiza



 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »

PARTY/EVENTS/FESTS

 

SZUKAJ

NEW CD/LP!





 

FACEBOOK & TWITTER

   

PROMO


 
 
 

PROMO



PROMO