Advertisement
Advertisement

NEWSLETTER


   

NEW GIGS

NICK CAVE AND BAD SEEDS

24.10 TORWAR
– WARSZAWA


THE DILLINGER ESCAPE PLAN

10.08 KWADRAT
– KRAKÓW


RAY WILLSON

9.09.CK ZAMEK
– POZNAN

10.09. ZAKLETE REWIRY
– WROCŁAW


NICK CAVE AND BAD SEEDS

24.10 TORWAR
– WARSZAWA


THE DILLINGER ESCAPE PLAN

10.08 KWADRAT
– KRAKÓW


RAY WILLSON

9.09.CK ZAMEK
– POZNAN

10.09. ZAKLETE REWIRY
– WROCŁAW


PARTY/EVENTS/FESTS

 

SUPPORTS

PARTNERS


FESTIVALS PROMO


 

PROMO


 
 
 
 
  
Wrzesień 2017
ND PN WT SD CZ PT SB
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Kalendarz szczegolowy
ZEDD PDF Drukuj Email
Zedd - niemiecki DJ i producent muzyczny rosyjskiego pochodzenia. Jego twórczość to głównie electro house, ale jest ona również przepełniona wpływem gatunków takich jak progressive house i dubstep. Tworzy w programie Cubase i używa wtyczek takich jak Sylenth 1 i Nexus. W 2014 roku Zedd zdobył nagrodę Grammy za utwór Clarity. 19 maja 2015 roku na polskim rynku muzycznym ukazał się drugi album studyjny artysty pt. True Colors. Wydawnictwo zwiastował singel „I Want You to Know”, w którym gościnnie wystąpiła Selena Gomez. W procesie realizacji utworu wziął również udział Ryan Tedder. W 2015 roku Zedd wydał swój krążek pt. "Beautiful Now".Zaslavski przyznaje, że jego rodzina ma dalekie polskie korzenie


Członkowie zespołu:

Anton Igoriewicz Zasławski


Dyskografia:

Clarity (2012)
Clarity (Deluxe Edition) (2013)
True Colors (2015)

Tour:

6,05,2017 WET REPUBLIC ULTRA POOL LAS VEGAS, NV, USA
6,05,2017 BEYOND WONDERLAND MEXICO MONTERREY, MEXICO
7,05,2017 MAYA DAY & NIGHTCLUB SCOTTSDALE, AZ, USA
13,05,2017 WANGO TANGO LOS ANGELES, CA, USA
13,05,2017 OMNIA LAS VEGAS LAS VEGAS, NV, USA
20,05,2017 BUDWEISER INFIELD FEST BALTIMORE, MD, USA
20,05,2017 2017 FROST MUSIC & ARTS FESTIVAL STANFORD, CA, USA
22,05,2017 JEWEL NIGHTCLUB LAS VEGAS, NV, USA
25,05,2017 HAKKASAN NIGHTCLUB LAS VEGAS, NV, USA
28,05,2017 SNAKEPIT INDIANAPOLIS, IN, USA
2,06,2017 NAMELESS MUSIC FESTIVAL BARZIO, ITALY
3,06,2017 SUMMERBURST FESTIVAL GOTEBORG, SWEDEN
4,06,2017 WORLD CLUB DOME FRANKFURT, GERMANY
9,06,2017 SUMMERBURST FESTIVAL STOCKHOLM, SWEDEN
13,06,2017 OMNIA LAS VEGAS LAS VEGAS, NV, USA
16,06,2017 ELECTRIC DAISY CARNIVAL 2017 LAS VEGAS, NV, USA
19,06,2017 OMNIA LAS VEGAS LAS VEGAS, NV, USA
24,06,2017 B96 SUMMER BASH CHICAGO, IL, USA
1,07,2017 OMNIA NIGHTCLUB LAS VEGAS, NV, USA
8,07,2017 ELECTRIC LOVE FESTIVAL SALZBURG, AUSTRIA
9,07,2017 BALATON SOUND FESTIVAL ZAMARDI, HUNGARY
13,07,2017 ELECTRIC CASTLE 2017 BONTIDA, ROMANIA
15,07,2017 OMNIA NIGHTCLUB LAS VEGAS, NV, USA
22,07,2017 FLOAT FEST 2017 MARTINDALE, TX, USA
23,07,2017 WET REPUBLIC LAS VEGAS, NV, USA
28,07,2017 OMNIA SAN DIEGO SAN DIEGO, CA, USA
29,07,2017 OMNIA NIGHTCLUB LAS VEGAS, NV, USA
5,08,2017 VELD MUSIC FESTIVAL 2017 (AUG 5-6, SCHEDULE TBA) TORONTO, CANADA
6,08,2017 CHASING SUMMER CALGARY, CANADA
11,08,2017 SUMMER SET MUSIC & CAMPING FESTIVAL 2017 (AUG 11-13, SCHEDULE TBA) SOMERSET, WI, USA
18,08,2017 DAS ENERGI 2017 SALT LAKE CITY, UT, USA
2,09,2017 ELECTRIC ZOO BROOKLYN, NY, USA



 
« poprzedni artykuł